Conform GDPR, poți solicita oricând ștergerea contului tău Diora sau doar deconectarea autentificării prin Google ori Facebook. Folosește formularele de mai jos.
Șterge contul complet (această acțiune este ireversibilă):
[socplug-remove-account]
Deconectează doar contul social, păstrându-ți contul și istoricul comenzilor:
[socplug-remove-data]
Pentru orice întrebare despre datele tale personale, ne poți contacta prin pagina de contact.

